A- A A+

EBRO Armaturen

VCT Valve & Conector Technology - Westerlo - EBRO ArmaturenAl meer dan 40 jaar ontwikkelt en produceert Ebro Armaturen voornamelijk industriële vlinderkleppen en aandrijvingen. Een wereldwijd netwerk van vestigingen en goed opgeleide exclusieve distributeurs garandeert de internationale expertise die Ebro, samen met kwalitatief hoogstaande producten, tot een gewaardeerd en erkend partner van talloze vooraanstaande bedrijven heeft gemaakt.

Ebro zet vooral in op innovatieve oplossingen. De behoeften en eisen van de markt worden telkens opnieuw voorgelegd aan hun researchafdeling en resulteren in productaanpassingen en vernieuwingen. Ebro biedt dan ook een breed gamma aan producten en diensten, variërend van standaard vlinderkleppen tot high performance vlinderkleppen voor extreme belastingen, inclusief de aandrijvingstechniek.

De fabricage gebeurt op basis van de recentste CAD-CAM technologie en door middel van moderne CNC-bewerkingscentra. Hun kwaliteitsmanagementsysteem, conform de DIN EN ISO 9000, biedt de garantie dat hun producten voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid, duurzaamheid en levensduur.

Voor meer informatie staan wij graag voor u klaar of kan u een kijkje nemen op www.ebro-armaturen.com.

top