A- A A+

Stafsjö

VCT Valve & Conector Technology - Westerlo - StafsjöStafsjö Valves AB ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd meskantafsluiters conform de noden van de klant met betrekking tot afsluiten en regelen in de procesindustrie. Zij streven ernaar om de meest toegankelijke, betrouwbare en kosteneffectieve leverancier van afsluiters te zijn.

Stafsjö werd opgericht in 1666 en is dan ook een van de oudste actieve producenten van Zweden. De initiële ambitie van Stafsjö om klanten te voorzien van producten van uitstekende kwaliteit is nog steeds dezelfde. Superieure kwaliteit, uitstekende betrouwbaarheid en een lage cost of ownership zijn een aantal te verwachten voordelen van afsluiters van het merk Stafsjö.

Stafsjö wordt gebruikt voor allerhande toepassingen binnen de procesindustrie. De kleppen zijn dan ook gemakkelijk aanpasbaar aan het medium, de toepassing en de gestelde eisen. Stafsjö wordt traditioneel veel ingezet in de pulp- en papiernijverheid, op water en afvalwaters, maar ook steeds meer in de biogasindustrie, in de mijnbouw en voor een hele reeks van andere veeleisende toepassingen.

Voor meer informatie staan wij graag voor u klaar of kan u een kijkje nemen op www.stafsjo.com.

top