A- A A+

Walther Präzision

VCT Valve & Connector Technology Walther Präzision

Walther Präzision ontwikkelt en produceert sinds 1951 mono- en multi-koppelingen alsook docking systemen die worden gebruikt waar vloeistoffen, dampen, gassen, elektrische of optische signalen en elektrisch vermogen veilig en afzonderlijk overgedragen moeten worden.

De ingenieurs van Walther Präzision ontwikkelen telkens weer milieuvriendelijke oplossingen die voldoen aan de uitdagendste eisen in de meest ongunstige omstandigheden in industrieën zoals de automotive, lucht- en ruimtevaart, chemische, farmaceutische, medische, offshore, transport, machine en systems engineering.

Walther Präzision biedt meer dan 400.000 varianten van 's werelds meest uitgebreide assortiment van mono-koppelingen, multi-koppelingen en docking systemen. Voor bijna elke applicatie is er een oplossing met het standaard programma. Voor bijzondere toepassingen worden koppelingen op maat gemaakt.

De Walther Präzision snelkoppeling systemen zijn technologisch toonaangevend als het aankomt op de automatisering en het flexibel, rationeel en veilig gebruik van gereedschappen en componenten in de industrie.

Voor meer informatie staan wij graag voor u klaar of kan u een kijkje nemen op www.walther-praezision.de.

 

top